Traieste experiente unice si castiga super premii!

Uita de zicala „fii tu insuti”. Primavara asta este despre AFI cea mai buna versiune a ta. Profita de aerul de schimbare si hai pe la noi sa descoperi super experiente. Sigur te vor scoate din hibernare si te vor face sa arati si sa te simti bine in pielea ta. Garantat n-o sa te plictisesti, pentru ca in fiecare saptamana iti vom oferi inspiratie si surprize, ca sa incepi primavara intr-o forma maxima. Pentru o experienta completa, cumpara de minimum 300 de lei si poti castiga super premii saptamanale.

Uite ce ti-am pregatit!

1 Martie – 14 Martie – Saptamanile Frumusetii
In prima saptamana, shoppingul de cel putin 300 de lei in AFI Cotroceni iti poate aduce un Beauty Box cu produse de ingrijire si frumusete la Sephora, Cupio si The Body Shop. In cea de-a doua saptamana, poti castiga un alt Beauty Box cu produse de rasfat de la Marrionaud si Sabon.

15 Martie – 28 Martie – Saptamanile Modei
In saptamanile modei, cumparaturile de minim 300 de lei iti pot aduce unul dintre cele doua AFI Gift Card-uri in valoare de 1000 de lei, cu care sa-ti reimprospatezi garderoba si look-ul.

29 Martie – 4 Aprilie – Saptamana Dezvoltarii Personale
Ca sa te descoperi si sa evoluezi, in saptamana dezvoltarii personale ai sansa sa castigi premii de la Carturesti, daca faci cumparaturi de minimum 300 de lei.

5 Aprilie – 11 Aprilie – Saptamana Brandului Tau Personal
In saptamana brandului tau personal, poti castiga un curs la Dalles Go in care vei invata cum sa te pui in valoare si cum sa te promovezi inteligent pentru a-ti atinge obiectivele.

12 Aprilie – 18 Aprilie – Saptamana Gatitului
Te incurajam sa-ti duci mai departe pasiunea pentru gatit cu un curs de cooking de la Dalles Go. Cumpara de cel putin 300 de lei din AFI Cotroceni si il poti castiga!

19 Aprilie – 2 Mai – Saptamanile Nutritiei si Sportului
Ca sa ai si un look fabulos si un corp sanatos, in saptamanile nutritiei si sportului poti castiga unul dintre abonamentele de o luna la WorldClass. Include o sesiune de evaluare si o sedinta de 60 de minute cu un antrenor personal.