Porneste intr-o expeditie in universul cunoasterii in AFI HUB PROEDUS, cel mai mare hub educational din Bucuresti!

Fie ca esti parinte, profesor sau elev de liceu, acum ai un spatiu de joaca in AFI Cotroceni dedicat invatarii active. Te invitam sa vizitezi expozitiile interactive din domeniul revolutiilor stiintifice, sa participi la workshop-uri, training-uri, dezbateri si concursuri de cultura generala, dar si la activitati multimedia intr-un studio de radio si televiziune. Mai mult, avem surprize pregatite si pentru copii, de la expozitii despre corpul uman, pana la sesiuni de experiemente in laboratorul de chimie special amenajat. Uite care sunt zonele din AFI HUB PROEDUS si activitatile care vor avea loc in acestea:

Laboratorul de chimie

Aici copiii isi stimuleaza creativitatea si descopera lumea fascinanta a stiintei prin experimente chimice, adaptate varstei lor.

Zona Multimedia

Aceasta zona gazduieste un studio de televiziune, o statie de radio si un studio de fotografie, care garantat ii vor fascina pe creatorii de continut si pasionatii artelor audio-vizuale.

Zona expozitionala si ateliere interactive

Aceasta zona este dedicata celor care vor sa viziteze expozitii tematice precum revolutiile stiintifice, corpul uman sau istorie si geografie. Vizitatorii vor putea interactiona cu exponatele atat prin machete, cat si intr-un mod interactiv, prin ecrane tactile sau elemente de realitate virtuala (ochelari 3D, 9D Eggs).

Zona de de film

Acest spatiu este dedicat vizionarii de filme si de video-uri de prezentare.

Zona de training si conferinte

In aceasta zona se vor desfasura training-uri tematice pentru parinti, copii si profesori.

Zona dedicata activitatilor sportive

Acest spatiu este destinat proiectelor pe nutritie si stil de viata sanatos.

Platforma de e-learning www.hubproedus.ro

In aceasta zona, copiii vor avea la dispozitie 10 calculatoare complet echipate, pe care vor putea accesa o gama variata de activitati: peste 600 de lectii video si audio, 3.000 de fise de lucru, cursuri, emisiuni, orientare in cariera, quizz-uri, biblioteca digitala.

Daca vrei sa afli mai multe despre program si inscrieri la activitatile hub-ului, intra pe www.proedus.ro.

Exploreaza! Experimenteaza! Joaca-te la AFI HUB PROEDUS!