Dă-ți întâlnire cu frumusețea la cel mai mare mall! Te așteaptă produsele și trendurile de beauty ale momentului. Lasă-te pe mâinile pricepute ale specialiștilor și vei arăta mai fermecător ca niciodată! Sărbătorim împreună frumusețea cu oferte speciale, consiliere gratuită și surprize de la brand-uri îndrăgite!

Ce surpize ti-am pregatit?

1-3 martie, interval orar 1 martie – 16:00-20:00, 2&3 martie – 14:00-18:00

🌸 Bath & Body Works

Descoperă produsele Bath & Body Works. Testează cea mai recentă colecţie, Chasing Fireflies, sub îndrumarea experților Bath & Body Works, primeşte vouchere şi mostre pentru un răsfăţ la tine acasă.

🌸 Dr. Max

Testează parfumurile și produsele de îngrijire Korres, învață secretele tenului perfect cu o dermo-analiză a tenului, primește mini produse și multe alte surprize cadou.

🌸 Gerovital

Bucură-te de vouchere și produse Gerovital pentru o îngrijire completă.

🌸 Help Net

Un nou sezon, aceeaşi grijă pentru sănătatea ta. Descoperă brandul Livsane exclusiv la Help Net Celebration of Beauty şi beneficiază de sfaturi pentru starea ta de bine.

🌸 LA ROMANA

Degustă 3-5 arome delicioase de înghețată și primești vouchere pentru upgrade la cornetul sau caserola achiziționată.

🌸 Melkior

Descoperă arta machiajului cu Melkior. Participă la sesiunile de make-up și primești vouchere speciale. E timpul să strălucești!

4-6 martie, interval orar 16:00-20:00

🌸 Douglas

Vizitează stand-ul de la Celebration of Beauty şi primeşti un goodie bag cu mini produse şi vouchere cadou.

🌸 Marionnaud

Vizitează stand-ul de la Celebration of Beauty şi primeşti un goodie bag cu mini produse Lancome cadou.

🌸 Nala

Bombe de baie efervescentă? Daaaa, la Celebration of Beauty.

🌸 Sabon

Experimentează arta îngrijirii pielii cu Sabon! Participă la prezentarea produselor și primeşti vouchere cadou.

🌸 Secom

Vino la Secom Celebration of Beauty pentru consultanţă personalizată, mostre de produse cosmetice, iar dacă vii în magazin şi achiziţionezi produse Secom, primeşti un premiu prin tragere la sorţi.

🌸 The Body Shop

Vino să descoperi produsele The Body Shop cu ingrediente naturale şi beneficiezi de sfatul unui beauty advisor atunci când testezi produsele. În plus, decoperă colecţiile Limited Edition, participă la tombola cu premii la care poţi câştiga Nourish and Flourish Strawberry Set sau Mini Produse cadou şi primești în dar și vouchere de 20% şi 25% discount. Nu îi rata!

🌸 World Class

Sesiuni de Q&A cu antrenori personali, evaluări corporale, sfaturi specializate, roată cu premii & cadouri speciale dacă urmărești World Class pe Instagram și Facebook. Participanții primesc 1 day pass pentru a putea testa timp de o zi experiența din sala de sport. Nu ai cum să ratezi vizita la standul World Class, din cadrul Celebration of Beauty!

🌸 Yves Rocher

Vino la Yves Rocher şi beneficiezi de analiza tenului cu aparatul de diagnosticare și descoperirea gamei de parfumuri din colecția de primăvară. Mostre gratuite cu produse de îngrijire a tenului și parfumuri.

 

7-9 martie, interval orar 7&8 martie – 16:00-20:00, 9 martie – 14:00-18:00

🌸 Cupio

Testează produsele preferate de la Cupio. Sesiuni de make-up by Alexandra Flămânzeanu, promoții cuprinse între 15-40% la o selecție de produse în perioada 7-9 martie 2024 și 20% reducere la întreaga gamă de produse cu preț întreg în perioada 8-10 martie 2024.

🌸 Kielh’s

Dacă la vii la Kielh’s din cadrul Celebration of Beauty primești o dermo-analiză a tenului cu Dermareader PRO și eșantioane personalizate. Vouchere de 15% reducere pentru o achiziție în magazin și pentru aplicarea produselor Kiehl’s pe ten cu Helthy Skin Activator.

🌸 Love Beauty

Descoperă secretele manichiurii migdală slim, surprizele speciale și vouchere cadou.

🌸 My Geisha

Avem fani My Geisha? Atunci vă aşteptăm cu mărțișoare parfumate, sesiuni de testare ale produselor pentru îngrijirea pielii, vouchere cu discount pentru gama Time Rewind.

🌸 Nespresso

Gustul memorabil Nespresso, pentru o sărbătoare în fiecare zi! Bucurați-vă de experiența elegantă și rafinată de degustare a cafelei și de promoții cuprinse între 20%-40% la o selecție de espressoare și accesorii Nespresso în perioada 7-10 martie.

🌸 The Body Shop

Vino să descoperi produsele The Body Shop cu ingrediente naturale şi beneficiezi de sfatul unui beauty advisor atunci când testezi produsele. În plus, decoperă colecţiile Limited Edition, participă la tombola cu premii la care poţi câştiga Nourish and Flourish Strawberry Set sau Mini Produse cadou şi primești în dar și vouchere de 20% şi 25% discount. Nu îi rata!

🌸 Viorica

Beneficiază de o diagnoză gratuită a tenului cu aparatul Skin Analyses de la Viorica, testează produsele pentru îngrijirea pielii și bucură-te de mostrele gratuite primite.

🌸 Xpert Beauty

Testează cele mai noi produse de la Xpert Beauty în cadrul sesiunilor de makeup sau de hairstyling, primeşte vouchere de extra 10%, beneficiază de mini tratament Moroccanoil şi alte eșantioane .

1-9 martie

🌸 Dyson

Participă la sesiuni gratuite de hairstyling și primește recomandări personalizate din partea specialiștilor. Experimentează tehnologia Dyson și bucură-te de coafuri spectaculoase!