Cand primavara isi intra in drepturi, bucuria este exuberanta, culorile prind viata, iar energia infloreste in fiecare dintre noi. Traieste noul sezon cu o doza in plus de zambete si cu o multime de culori la purtator!

Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Dana Rogoz, Fabulous Muses si concurentele Bravo, ai stil au adoptat noul stil de viata si te asteapta cu o multime de surprize luna aceasta!

Bloggeritele momentului te premiază cu AFI Gift Cards!

Fabulous Muses

Fabuloasele Alina Tanasa si Diana Enciu te asteapta cu multe surprize colorate: articole pe blog, postari si surse de inspiratie pentru tinute multicolore, dar si concursuri cu premii. Urmareste-le pe paginile de Facebook si de Instagram, dar si pe blog!

Dana Rogoz

Simpatica Dana Rogoz ti-a pregătit o noua postare pe blog despre tinute cool, numai bune de purtat primavara aceasta, si un concurs de neratat pe Facebook. Participa si tu!

Alina Ceusan si Carmen Grebenisan

Cele doua fashioniste merg impreuna la o sesiune de shopping in AFI Cotroceni, de unde aleg trei tinute multicolore, care sa te inspire primavara aceasta. Urmareste-le pe paginile de Instagram pentru ca te vor surprinde cu cate un concurs special!

Bravo, ai stil

Descopera editii speciale ale celei mai urmarite emisiuni de moda a momentului si afla cum au raspuns concurentele provocarii de a trai multicolor cu AFI Cotroceni! Mai mult decat atat, cele mai inspirate tinute au fost premiate cu cate un AFI Gift Card!

Urmareste-le pe paginile de Facebook si de Instagram si fii primul care #TraiesteMulticolor.

Traieste multicolor

0/5 0 ratings