#EXTRASHOPPING

#EXTRASHOPPING

Fii gata de #EXTRASHOPPING in cel mai mare mall din Romania!

In ianuarie si februarie, te invitam sa transformi shopping-ul din perioada reducerilor intr-o experienta la nivelul urmator! Urmaresti de mult timp ACEL outfit pe care abia l-ai asteptat sa fie redus? Sau poate vrei sa incepi anul cu o garderoba in haine noi si promotiile te inspira? Oricum ar fi, in cel mai mare mall din Romania, te bucuri mai mult si mai intens de cele mai tari deal-uri. Trebuie doar sa inveti cum sa fii un Smart Shopper si economisesti ca la carte cand faci #EXTRASHOPPING!

Iti pregatim un Horoscop de Shopping ca sa afli cat de favorabile iti sunt astrele, te inspiram sa faci si tu reduceri in viata de zi cu zi ca sa castigi mai mult din ceea ce conteaza, te premiem asa cum meriti pentru ca faci shopping la reduceri si punem la cale surprize care te vor indragosti si mai mult de reducerile din AFI Cotroceni!

Vino sa faci #EXTRASHOPPING in cel mai mare mall din Romania pana pe 28 februarie, sa descoperi cele mai bune deal-uri si sa ai parte de surprize care vor duce cumparaturile la reduceri la nivelul urmator!