Life Changing Day @ World Class

Life Changing Day @ World Class

Anul acesta, transforma-ti sanatatea in prioritatea numarul 1! Tot ce ai de facut este sa-ti iei un angajament pe termen lung, iar noi iti oferim motivatia de care ai nevoie la inceput de drum.
Joi, pe 17 ianuarie, World Class AFI Cotroceni ti-a pregatit o zi care iti poate schimba radical stilul de viata!
Life Changing Day este un eveniment cu intrare libera, care te va ajuta sa-ti transformi rezolutiile de healthy lifestyle in realitate si sa te tii de plan pe termen lung. Incepand cu ora 18, te asteptam cu:

  • Clase de aerobic si de cycling;
  • Sesiuni de antrenament cu antrenori personali – circuite functionale si competitii;
  • Evaluari coporale specializate cu Tanita Body Analyzer;
  • Tombole cu premii.

 Pentru orice abonament anual full-time achizitionat in cadrul evenimentului, dar si pentru pachetele cu antrenor personal primesti automat un bonus-surpriza!

Intrarea este libera pe tot parcursul zilei, in limita locurilor disponibile. Tot ce ai de facut pentru a beneficia de intrare libera este sa te inscrii aici: http://offers.worldclass.ro/test si sa mentionezi, in campul dedicat obiectivului tau, ”Life Changing Day”.

Incepe cu o zi doar pentru tine si descopera cum poti trai tot anul o viata activa, sanatoasa si plina de energie! Iar daca ai prieteni decisi sa-si transforme stilul de viata, invita-i la World Class AFI Cotroceni pentru o zi care le poate transforma rezolutiile in realitate!

Mai multe detalii pe www.worldclass.ro