ProfiArt te invită la o demonstratie arts & crafts: pictura pe globuri și pe felii de lemn

ProfiArt te invită la o demonstratie arts & crafts: pictura pe globuri și pe felii de lemn

Când? Sâmbătă, 4 decembrie și duminică, 5 decembrie, de la ora 15

Unde? Magazinul ProfiArt AFI (la etaj)

Te invităm la cea mai entuziasmantă demonstrație de arts & crafts: învață de la Mădălina Zăvoianu, artista ProfiArt, cum să pictezi globuri pentru brad și cum să decorezi felii de lemn pentru decorațiunile de sărbători!

Vino sâmbătă sau duminică în magazinul ProfiArt AFI Cotroceni (la etaj), de la ora 15.00 și află:

✔ ce culori să folosești pentru globurile transparente de sticlă sau plastic

✔ care sunt cele mai simple tehnici pentru un astfel de proiect (ex. tehnica decoupage)

✔ ce modele și pattern-uri poți crea, chiar și dacă nu ai experiență la pictură

Mădălina Zăvoianu este artist plastic cu experiență în mai multe domenii ale artei: design de produse pentru copii, deorațiuni interioare, pictură, restaurare. Mădălina spune că arta este modul de exprimare al nostru, al oamenilor, lucru care ne deosebește de alte ființe. Chiar dacă recunoaștem sau nu, toți avem o latură creativă și tuturor ne face bine să o explorăm.

Ce materiale vei vedea la demonstrația arts & crafts din magazinul ProfiArt?

Culorile speciale pentru obiectele de sticlă sunt special realizate pentru acest tip de material, pot avea diferite grade de transparență și o dată uscate în profuzime, vor rezista foarte mult timp pe obiectul decorat. În gamele dedicate culorilor speciale pentru sticlă există și contururi interesante, la fel de rezistente, care te vor ajuta să obții efecte de volum pe un glob.

Globurile delicate de sticlă din oferta ProfiArt, o dată decorate cu modele sau pattern-uri fine, pot fi cadouri excelente pentru cei dragi sau pot fi decorațiunile perfecte pentru un brad de Crăciun care să iasă din tipare.

Globurile de plastic au o rezistență mai mare și pot fi pictate cu nuanțe acrilice multisuprafețe sau cu tehnici diverse cum ar fi tehnica decoupage. Tehnica decoupage implică utilizarea unei hârtii de orez foarte subțiri, cu diverse modele, aplicată cu un adeziv special pe orice tip de suprafață.

Feliile de lemn sunt suporturile perfecte pentru obiecte decorative cu tematica de iarnă, pe care poți aplica modele și pattern-uri simple, pentru un efect impresionant.

Te așteptăm!

 

 

 

 

 

O persoana a participat