Inchide X

Tequila Bowling

Bine ati venit la Tequila Bowling aici noi construim timpul vostru liber, suntem mereu la dispozitia dvs, mereu dornici de a va facem sa zambiti. 12 ani experienta in Horeca / Bar / Sports / Entertaiment.. La Tequila Bowling vei  beneficia  de cele mai performante piste de bowling din Europa de Est, board-uri de darts competitive, simulatoare sega si mese de biliard pe masura. Odata ce experimentezi sentimentul pe care bowlingul il ofera, vei intelege motivul pentru care acest joc este practicat si indragit in lumea intreaga de catre un numar impresionant de oameni.

Tequila Bowling este locul ideal pentru a te destinde alaturi de colegi sau prieteni dupa o zi grea de munca, fie ca  joci  sau  doar  iti  petreci  timpul  liber  cu  prietenii.  Avand  o  gama  larga  de  servicii (bowling ,biliard, darts, arcades, karaokee, bar&lounge) familia TEQUILA are doar un singur  target, acela  de a satisface toti clientii  indiferent  de  varsta  sau  nevoi.  Aici poti viziona meciurile de fotbal  alaturi de amici pe videoproiectoare  masive  savurand  un  cocktail  facut  special pentru  tine  de barmani  profesionisti.

Noi iti organizam propriul eveniment, zile de nastere pentru copii cat si pentru  adolecenti, petreceri de absolvire, evenimente corporate, team building-uri  si petreceri private. Locatia noastra poate fi mulata dupa cerintele fiecaruia, tu trebuie doar sa-ti doresti distractia si sa pasesti  cu incredere pe portile Tequila.

Tequila Bowling
Bd-ul Vasile Milea nr.4
Afi Palace Cotroceni et. 2
Tel: 0733 008 255 / 0731 494 678
Email: office@tequila-bowling.ro      
www.tequila-bowling.ro

Aboneaza-te la newsletter