French Revolution

O cofetărie artizanală care folosește rețete autentice franțuzești și cele mai bune ingrediente naturale, French Revolution și-a propus să revoluționeze cea mai delicată prăjitură din lume: eclerul.

French Revolution este una dintre cele mai apreciate cofetării la galele cele mai importante din industria ospitalității și a preparatelor de cofetărie, menționând aici Horeca Awards și Romanian Hospitality Awards.

Produsele de bază pe care le folosim într-un ecler sunt ouăle, făina, lactatele, ciocolata, fructele. Ouăle provin din surse alese cu grijă, de la fermele din jurul Bucureștiului unde găinile cresc în sistem cage-free (fără cuști). Untul (cu grăsime 82%), smântâna naturală pentru frișcă (cu grăsime 35%) și laptele (cu grăsime 3,5%) le aducem de la producători din Normandia, de la companii cu tradiție îndelungată în produsele lactate. Ciocolata provine de la cei mai renumiți producători francezi de ciocolată premium. Fructele pe care le folosim sunt fie fructe proaspete de sezon, fie piureuri naturale cu conținut 100% din fructele respective.

Website: https://frenchrevolutioneclairs.com/

Iti mai recomandam si...