Fructe de mare așa cum vrei: wrap, poke bowl, fritto misto și alte specialități

+40 731 731 341 [email protected]

Fritti

FRITTI este un concept unic de restaurant tip quick-service cu specific de fructe de mare: comfort seafood. Am reunit autenticul fritto misto italian cu accesibilitatea preparatelor de tip quick-service, deschizând pe piața din România apetitul pentru fructele de mare.

Folosim fructe de mare de înaltă calitate din surse sustenabile certificate, pe care le punem în valoare prin modul nostru perfecționat de preparare. Prin FRITTI, ne dorim să aducem o alternativă gustoasă la produsele de tip shaorma, burger sau pui prăjit.

Meniul FRITTI conține fructe de mare în mixuri concepute pentru toate preferințele: FRITTImisto (specialitate cu fructe de mare prăjite rapid), wrap-uri cu creveți, poke bowl și salate cu creveți sau tentacule de calamar, creveți și inele de calamar în crustă panko, măsline crocante și alte preparate unice.

Conceptul și design-ul restaurantelor FRITTI a fost realizat pentru a transmite valorile definitorii: calitate și autenticitate cu un twist modern. FRITTI oferă preparate din fructe de mare perfect gătite într-un mod rapid, prietenos și accesibil, menținând în același timp cele mai înalte standarde de calitate și sustenabilitate.

Iti mai recomandam si...