Parfumieri celebri si branduri exclusiviste

0314 380 079 beautik3@beautik.ro

Beautik

Conceptul unic Beautik Haute Parfumerie a constat inca de la inceput in imbinarea maiestriei artizanale, specifica in parfumeria de lux, cu cele mai inovatoare abordari ale noilor parfumieri in voga, care se remarca prin compozitiile olfactive neconvetionale si designul modern al sticlelor. In interiorul noului BEAUTIK din incinta AFI Cotroceni, un intreg univers este dezvaluit, branduri cu istorie vasta sau contemporane cuceresc prin aromele luxoase si flacoanele rafinate. Noua locatie, situata pe Aleea Champs Elysees, parter, este dedicata celor care prefera parfumurile de nisa, cu potential de semnatura personala olfactiva, si celor care sunt in cautarea produselor iconice.
Printre cele mai renumite branduri de parfumerie disponibile,veti regasi nume din legendele parfumeriei moderne, precum Diptyque – o casa sinonima cu sicul parizian, Escentric Molecules – cu un concept complet diferit si surprinzator, Maison Francis Kurkdjian – infiintat de celebrul Francis Kurkdjian, autorul unor parfumuri ce au facut istorie, Juliette Has a Gun – cu o abordare ireverentioasa, creat de Romano Ricci, nepotul legendarei Nina Ricci, dar si case cu renume istoric in parfumerie, precum Rance, Lubin, Molinard, Caron, Frapin sau Houbigant.
Va invitam sa pasiti in acest spatiu elegant si rafinat, cu un design somptuos, in acord cu esentele expuse, si un stil modern cu accente pretioase si insertii de marmura – ce completeaza o experienta senzoriala desavarsita.

3.2/5 11 ratings

Iti mai recomandam si...