Gama larga si variata de produse pentru infrumusetare si ingrijire

0214 481 635 [email protected]

Yves Rocher

Yves Rocher, Createur de la Cosmetique Vegetale®-peste 50 de ani de pasiune, inspiratie si dragoste… pentru natura.

Yves Rocher reinventeaza frumusetea, cu o atentie deosebita fata de natura si fata de femeile din lumea intreaga. De peste 50 de ani, Yves Rocher este alaturi de fiecare femeie, pentru fiecare dorinta de frumusete.

In calitate de cultivator, producator si distribuitor, Yves Rocher este singura marca de produse cosmetice care a ales sa se implice in fiecare etapa a activitatii desfasurate: cultivarea si cercetarea stiintifica a plantelor, dezvoltarea de ingrediente inovative, formularea, alegerea cu atentie a furnizorilor de materii prime si servicii, productia, ambalarea, transportul si distributia la nivel global. Prin aceasta abordare unica, marca Yves Rocher reduce impactul asupra mediului inconjurator, oferind in acelasi timp produse cosmetice de calitate la preturi accesibile.

Marca Yves Rocher s-a ghidat intotdeauna dupa convingerea ca toate femeile au dreptul la frumusete.

Fiecare femeie este diferita, fiecare femeie este frumoasa in felul ei. Iar peste 30 de milioane la nivel mondial au incredere in marca Yves Rocher.

«Fiecare clienta este o regina si trebuie considerata ca atare» – Domnul Yves Rocher

Descoperiti in magazinele Yves Rocher peste 700 de tipuri de produse pentru ingrijirea tenului si a corpului, parfumuri cu arome seducatoare, machiaj cu texturi si culori irezistibile. Iar pe tot parcursul anului, beneficiati de consiliere profesionala, oferte promotionale personalizate, preturi accesibile, cadouri si surprize.

Deschideti gratuit cardul de fidelitate Yves Rocher si beneficiati de oferte speciale in magazin, cadouri atractive, oferte personalizate la domiciliu, reduceri exceptionale la produsele preferate.

Iti mai recomandam si...