epantofi.ro

epantofi.ro cu zonă MODIVO este un magazin modern care oferă clienților o gamă largă și diversă de produse și cele mai noi soluții tehnologice pentru a facilita achiziționarea de încălțăminte și accesorii.

În magazinele staționare nu vei găsi rafturi tipice cu încălțăminte; în schimb, există tablete ușor de utilizat care permit navigarea a mii de produse de la peste 1.000 de mărci din categoriile casual, sport și premium.

Magazinul epantofi.ro cu zonă MODIVO este garanția unor cumpărături reușite, totul datorită mai multor servicii pe care le dezvoltăm în mod constant. Printre acestea se numără și serviciul unic în România, Probează înainte de a plăti! Clientul plătește doar pentru articolele pe care le alege.

Cabinele de probă MODIVO sunt ca niște garderobe de lux. Sunt prevăzute cu dulapuri automate și o tabletă care facilitează și mai mult cumpărăturile.

Esize.me este un serviciu popular care presupune o scanare 3D a piciorului cu ajutorul unui dispozitiv specializat. Pe baza măsurătorilor luate, acesta recomandă mărimea corectă de pantofi. Scanarea stocată permite alegerea pantofilor perfect potriviți de fiecare dată când faci o achiziție.
Toți cei care doresc să fie la curent cu noutățile și promoțiile de pe epantofi.ro sunt încurajați să descarce aplicația mobilă. Cu ajutorul acesteia, este posibilă rezervarea produselor oriunde și oricând și verificarea mărimilor în magazinul staționar selectat.

Este de reținut și faptul că în magazinele epantofi.ro poți returna produsele cumpărate în termen de 100 de zile de la data achiziției.

Te invităm să vizitezi epantofi.ro cu zonă MODIVO și să descoperi oferta noastră largă.

Iti mai recomandam si...