Cele mai mari sortimente de seturi si accesorii, destinate constructiei propriei minifigurine din lego

0725 981 281 lego.cotroceni@copil.ro

Lego

Magazinele Certificate LEGO® ofera cea mai mare sortimentatie de seturi si accesorii LEGO din Romania, alaturi de seturi de produse exclusive si de colectie si de o zona destinata constructiei propriei minifigurine.

Produsele sunt adresate diferitelor grupe de varsta intre 1.5 si 99 ani.

Atat in magazin cat si in fata magazinului din AFI Cotroceni situat la parter in zona food-court, copiii au acces la masute de joaca, unde pot petrece timp alaturi de indragitele caramizi de constructie LEGO si LEGO DUPLO.

4/5 3 ratings

Campania de noutati LEGO

Descopera Noul Univers LEGO!

Zeci de seturi nou noute, abia lansate, te asteapta sa le descoperi si sa construiesti! Produse exclusive, dar si cele mai noi seturi, greu de gasit sunt acum pregatite in magazin.

Toate seturile sunt disponibile in Magazinul Certificat LEGO, de la parter, zona food court.

Inca nu te-ai convins?! LEGO Bugatti Chiron, Roller Coaster, Unikitty, City Arctic, Architecture sau Disney, sunt doar cateva dintre ele.

Lego

LEGO: Avem un CADOU exclusiv de Craciun pentru tine! Il primesti pe loc la orice achizitii LEGO de 250 lei din Magazinul Certificat LEGO

Lego

LEGO: Ai 25% reducere la cele mai dorite seturi ale anului. Pentru ca nu e niciodata prea devreme pentru cumparaturile de Craciun!