Linii feminine si croiala impecabila

0731 970 216 [email protected]

Nissa

NISSA promoveaza dress-code-ul pentru finete, tinutele sunt revitalizate prin volume cu detalii simbolice, semnificative si culori care le scot din anonimat si le plaseaza intr-o sfera de high fashion. Realizate din materiale delicate, pretioase, in tonuri calde, colectiile ies in evidenta prin croiala si detaliile elaborate, punand accent pe accesoriile realizate manual.

Linii feminine, croiala impecabila, complexitatea designului si a printului, a atentiei deosebite in alegerea materialelor, permit expresia totala a corpului feminin, toate avand amprenta romantismului si al stilului clasic-chic, dar totodata avand aerul modern al femeii puternice. Diversitatea pieselor din colectiile NISSA, variatiile de culoare si croiala fina permit ca acestea sa fie purtate cu usurinta de doamne si deopotriva de domnisoare increzatoare, toate capatand un aer aparte potrivit oricarui tip de personalitate feminina.

NISSA NEW COLLECTION

Pentru ca toamna nu trebuie sa treaca neobservata si pentru ca BACK TO SCHOOL da bataie de cap oricarei fashioniste, am pregatit pentru tine o colectie speciala, unica si PERFECTA PENTRU BACK TO ANYTHING!

De la tinute office pana la rochii cu print graffiti sau paiete delicate, pene sau cristale stralucitoare, e imposibil sa nu gasesti ce iti doresti !  NISSA NEW COLLECTION, in magazine acum!

Iti mai recomandam si...