Linii feminine si croiala impecabila

0731 970 216 nissa.cotroceni@nissa.ro

Nissa

NISSA promoveaza dress-code-ul pentru finete, tinutele sunt revitalizate prin volume cu detalii simbolice, semnificative si culori care le scot din anonimat si le plaseaza intr-o sfera de high fashion. Realizate din materiale delicate, pretioase, in tonuri calde, colectiile ies in evidenta prin croiala si detaliile elaborate, punand accent pe accesoriile realizate manual.

Linii feminine, croiala impecabila, complexitatea designului si a printului, a atentiei deosebite in alegerea materialelor, permit expresia totala a corpului feminin, toate avand amprenta romantismului si al stilului clasic-chic, dar totodata avand aerul modern al femeii puternice. Diversitatea pieselor din colectiile NISSA, variatiile de culoare si croiala fina permit ca acestea sa fie purtate cu usurinta de doamne si deopotriva de domnisoare increzatoare, toate capatand un aer aparte potrivit oricarui tip de personalitate feminina.

3.8/5 17 ratings

NISSA spune START sezonului de evenimente!

Sezonul petrecerilor abia incepe. Esti pregatita?

Fie ca mergi la un botez sau ai onoarea sa fii domnisoara de onoare pentru cea mai buna prietena, ca mergi la un eveniment formal intr-o seara de vara sau ca esti mireasa, la NISSA gasesti intotdeauna rochia potrivita!
Mai mult de atat, rochiile noastre de seara se potrivesc oricarei tematici, deci daca petrecerea se tine pe plaja, iar tu ai nevoie de o rochie in stil navy sau boem, cu siguranta iti vei gasi preferata!

Nu uita sa adaugi tinutei tale, unul din salurile noastre din matase, pentru serile mai racoroase!

Iti mai recomandam si...