Linii feminine si croiala impecabila

0731 970 216 [email protected]

Nissa

NISSA promoveaza dress-code-ul pentru finete, tinutele sunt revitalizate prin volume cu detalii simbolice, semnificative si culori care le scot din anonimat si le plaseaza intr-o sfera de high fashion. Realizate din materiale delicate, pretioase, in tonuri calde, colectiile ies in evidenta prin croiala si detaliile elaborate, punand accent pe accesoriile realizate manual.

Linii feminine, croiala impecabila, complexitatea designului si a printului, a atentiei deosebite in alegerea materialelor, permit expresia totala a corpului feminin, toate avand amprenta romantismului si al stilului clasic-chic, dar totodata avand aerul modern al femeii puternice. Diversitatea pieselor din colectiile NISSA, variatiile de culoare si croiala fina permit ca acestea sa fie purtate cu usurinta de doamne si deopotriva de domnisoare increzatoare, toate capatand un aer aparte potrivit oricarui tip de personalitate feminina.

3.5/5 22 ratings

NISSA TOTUL la -50%

Nissa va intampina cu oferte promotionale cu TOTUL la -50%! Innoieste-ti garderoba cu piese de sezon, paltoane, jachete, rochii de zi sau seara cu volane, asimetrii si aplicatii florale, potrivite zilelor reci de iarna.
Te asteptam in magazinul NISSA pentru o sesiune de shopping unica si surprinzatoare.
Promotia este valabila in perioada 15 ianuarie- 15 februarie la produse selectionate in limita stocului disponibil.

 

Iti mai recomandam si...