Linii feminine si croiala impecabila

0731 970 216 nissa.cotroceni@nissa.ro

Nissa

NISSA promoveaza dress-code-ul pentru finete, tinutele sunt revitalizate prin volume cu detalii simbolice, semnificative si culori care le scot din anonimat si le plaseaza intr-o sfera de high fashion. Realizate din materiale delicate, pretioase, in tonuri calde, colectiile ies in evidenta prin croiala si detaliile elaborate, punand accent pe accesoriile realizate manual.

Linii feminine, croiala impecabila, complexitatea designului si a printului, a atentiei deosebite in alegerea materialelor, permit expresia totala a corpului feminin, toate avand amprenta romantismului si al stilului clasic-chic, dar totodata avand aerul modern al femeii puternice. Diversitatea pieselor din colectiile NISSA, variatiile de culoare si croiala fina permit ca acestea sa fie purtate cu usurinta de doamne si deopotriva de domnisoare increzatoare, toate capatand un aer aparte potrivit oricarui tip de personalitate feminina.

3.8/5 17 ratings

NISSA a intrat in saptamana CELOR MAI MARI REDUCERI!

NISSA a intrat in saptamana CELOR MAI MARI REDUCERI, produse din colectia Primavara – Vara cu discount de 70%!

Acum poti sa iti completezi culorile din garderoba de vara cu cel mai mic buget. Topuri office sau rochii de seara vaporoase, fuste sau pantaloni, indiferent care e stilul tau, smart look sau romantic vibe, vei gasi la NISSA acum si mai multe produse din care sa alegi!

Te asteptam in magazinul NISSA, asa ca pregateste-ti dulapul pentru noi achizitii si shop on!

Iti mai recomandam si...