Șosete create pentru a-ți face ziua fericită.

0774585014 [email protected]

Pirin Hill

Pirin Hill este un brand pentru șosete de calitate înaltă – de la șosete de zi cu zi, la șosete de lux și șosete sport. Toate produsele sunt realizate în fabrica noastră de familie din inima Peninsulei Balcanice. La standul nostru puteți găsi o mare diversitate din șosete din Bumbac Organic, Bambus, In, Lână de Merinos, 98% Bumbac, precum și șosete specializate pentru Alergare, Ciclism, Turism montan, Tenis, Schi etc. Producem și modele specializate precum Șosete Fără Elastic, Șosete pentru Diabetici și Șosete de Compresie. Șosetele noastre sunt foarte potrivite pentru cadou și de aceea le oferim și în cutii de cadou.

Designul șosetelor este inspirat din bogăția naturii – frumoasă, diversă și pozitivă. În combinațiile de culori folosite veți recunoaște culorile munților, lacurilor și florilor sălbatice. Pentru noi este foarte important, pe lângă șosetele frumoase și colorate, să putem ajuta la protecția mediului. Din acest motiv garantăm că în producerea șosetelor Pirin Hill sunt folosite numai materiale ecologice oferite de furnizori europeni și acoperă cerințele certificatului OEKO-TEX și îndeplinesc cerințele REACH. Toate firele folosite pentru șosetele Pirin Hill sunt atât moi, cât și confortabile și prietenoase cu pielea. Utilizarea mașinilor de tricotat moderne, eficiente din punct de vedere energetic, precum și utilizarea aburului pentru călcat în loc de electricitate, reduc drastic consumul de energie, contribuind astfel la protejarea mediului.

Produsele Pirin Hill se găsesc în Bulgaria, Grecia, Țările de Jos și Franța. Iar locația noastră în AFI Cotroceni se află la parter vis-a-vis de standul Samsung.

Iti mai recomandam si...