Mereu aliniata ideilor, tendintelor si gusturilor clientilor sai

0800 420 777

Zara

Zara, companie a Grupului Inditex (alaturi de Pull and Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home si Uterque) este prezenta in 96 de tari, avand o retea de peste 2.000 de magazine in marile orase.

Clientii Zara aleg cele mai noi tendinte in moda din cadrul colectiilor noastre: Woman, Man si Kids. Fiecare sectiune beneficiaza de echipe creative independente care se ocupa de propunerile pentru fiecare campanie. Profilul clientului Zara este o persoana cosmopolita, universala si urbana. Acesta este si motivul pentru care clientii nostri pot gasi in magazinele Zara propuneri de moda la cele mai inalte standarde, ce tin cont de ultimele tendinte, la preturi rezonabile.

Zara este mereu aliniata ideilor, tendintelor si gusturilor clientilor sai. Obiectivul final este sa impartasim o pasiune responsabila pentru moda cu un grup extins de oameni, culturi si generatii.

Magazinul Zara din Afi Cotroceni se întinde pe o suprafata de aproximativ 4.000 mp, dispus pe doua etaje, fiind cel mai mare din sud-estul Europei.

Iti mai recomandam si...