Pentru o experienta unica de VR gaming, te asteptam pe tine si prietenii tai la HoloFun!

office@holofun.ro

Holofun

Cine si ce este HOLOGATE ?

HOLOGATE este liderul de necontestat la nivel mondial pentru sisteme VR multiplayer compacte, avand cea mai rapida crestere in industria de profil.

Sistemul HOLOGATE poate gazdui 1-4 jucatori simultan, oferind moduri de joc atat cooperativ cat si competitiv.

Datorita bibliotecii cu un continut exclusiv si extins, jocurile propuse se adreseaza tuturor categoriilor de varsta (incepand de la 6 ani), iar dezvoltarea continua de noi titluri garanteaza ore nelimitate de distractie si aventura!

Utilizarea vestelor haptice cu 40 de puncte de vibratie permite resimtirea cu acuratete a senzatiilor fizice date de miscarea unui sarpe in jurul corpului de exemplu, sau de primirea unei lovituri in piept.

Astfel, combinand un excelent simt tactil cu tehnologia VR de ultima ora, HOLOGATE va propune nu doar sa experimentati realitatea virtuala, ci chiar sa o traiti!

Tu si prietenii tai puteti pleca in aventuri fara precedent, pasind in lumi care pana acum existau doar in vise sau in cele mai impresionante filme de science fiction.

Puneti-va castile HOLOGATE si instant veti fi teleportati in captivanta lume a realitatii virtuale, unde puteti infrunta roboti, zombi si dragoni, sau, de ce nu, va puteti provoca reciproc la o bataie cu bulgari de zapada virtuali!

Jocurile noastre multiplayer exclusive sunt usor de invatat, dar greu de stapanit, asa incat va puteti juca impreuna ca echipa ori va puteti demonstra abilitatile direct in meciuri competitive 1 vs. 1!

Social media links:

Facebook : https://www.facebook.com/HoloFunRo

Instagram : https://www.instagram.com/holofun/

Website : www.holofun.ro

Pentru o experienta unica de VR gaming, te asteptam pe tine si prietenii tai la HoloFun!

 

5/5 2 ratings

Iti mai recomandam si...