Cele mai fascinante si proaspete buchete de flori si aranjamente florale din Bucuresti

0314 378 946 office@bella-rosa.ro

BellaRosa

Sunteti in cautarea unui cadou special? Vreti sa impresionati si sa aduceti zambetul pe chipul cuiva drag? Aveti un eveniment important pe care doriti sa-l decorati cu florile potrivite? Raspunsul la aceste intrebari este Floraria Bella Rosa din AFI Cotroceni.

Floraria Bella Rosa va aduce cele mai fascinante, proaspete si senzationale buchete de flori si aranjamente florale din Bucuresti, indiferent de sezon.

BellaRosa inseamna inalte standarde de calitate atat in privinta florilor, cat si a materialelor ce insotesc aranjamentele noastre. Lucram doar cu accesorii florale ale producatorilor de top si flori atent selectionate de la furnizori de renume din Ecuador, Olanda si Romania.

Echipa noastra este formata din adevarati profesionisti, absolventi ai cursurilor de specialitate in arta floristica si design floral, ce va stau mereu la dispozitie cu idei si sugestii pentru a va usura alegerea. Astfel, toate aranjamentele pe care vi le oferim dau dovada de originalitate, eleganta, sensibilitate si rafinament.

Clientii care ajung in Floraria Bella Rosa devin clienti fideli!

3.4/5 16 ratings

Iti mai recomandam si...