Creat pentru doamnele ce iubesc ingrijirea pana la ultimul detaliu!

Nail&Go

Nail bar-ul NAIL&GO un nou concept ce a fost creat pentru doamnele ce iubesc ingrijirea pana la ultimul detaliu dar si pentru domnii atenti cand vine vorba de aspectul unghiilor, pentru cei ce vor un moment de relaxare ori socializare intr-un loc avangardist.
Un meniu bogat al ultimelor trenduri in materie de unghii, un nail bar cu oferte speciale, modele de unghii sofisticate, profesionisti si produse exclusiviste, te asteapta sa dai personalitate timpului tau.

Indiferent daca te pregatesti pentru ziua nuntii tale sau pentru un rasfat simplu, noi suntem solutia rapida intre doua cumparaturi, fara programare fara cautari de manichiuriste libere.

Pentru noi acest nail bar are o poveste frumoasa despre vise implinite dovada ca putem face lumea mai frumoasa atat la propriu cat si la figurat.

Un concept la nivel mondial, existenta NAIL&GO la nivel Inernational ne permitem sa spunem ca ne au trecut pragul sute de mii de clienti si bucuria noastra este ca s- au intors de fiecare data cand au avut nevoie de serviciile noastre.

Prin experienta, pasiune si daruirea personalului NAIL&GO, va asteapta la nobilul rasfat de lux !

3.7/5 304 ratings

Iti mai recomandam si...