Cea mai prestigioasa retea de magazine de papetarie din Romania

0735 000 215 [email protected]

Autograf

Branduri de prestigiu destinate spatiului de lucru, produse unice in Romania si cele mai moderne rechizite si accesorii pentru scoala – acestea sunt caracteristicile Autograf, cea mai prestigioasa retea de magazine de papetarie din Romania.

Autograf este un spatiu deosebit in care papetaria de prestigiu intalneste consultanta profesionala. Un loc in care poti experimenta produsul si poti alege ceea ce ti se potriveste. De la articole de papetarie si birotica, la instrumente de scris, jucarii educative si cadouri de business, totul exprima profesionalism si cea mai inalta calitate. Autograf este un spatiu dedicat omului de business, care apreciaza produsele exclusiviste, un spatiu dedicat parintilor care doresc sa-i ofere copilului scolar rechizite de calitate, un spatiu dedicat celui pasionat de instrumente de lucru sofisticate si rafinate, care doreste sa-i surprinda pe cei apropiati oferindu-le cadouri de apreciat.

Brand-uri: Diplomat, Faber-Castell, Oxford, Leitz, Esselte, Nikidom, Schneider, Penac, Molin, Data Flash, Artline, Pilot, i-stay, Zipit, Canson, Alpino, Optima, Westcott.

3.6/5 34 ratings

Iti mai recomandam si...