Pasiune pentru hainele ce te vor scoate din anonimat

0214 481 638 lafemmecotroceni@yahoo.com

Conceptul La Femme a aparut din pasiune pentru haine care te scot din anonimat si iti exprima cat mai bine personalitatea.

Numele frantuzesc al brandului a fost ales special pentru a ne trimite cu gandul la tara (Franta) care a impus si inca impune moda la nivel mondial, conceptul La Femme incercand sa faca acelasi lucru pe plan local. La Femme promoveaza un stil smart casual cu doua directii complementare: classic business si trendy. Colectiile se remarca prin stilul chic-trendy, calitatea superioara a materialelor si unicitatea modelelor. Accesoriile prezente in magazine intregesc si accentueaza orice tinuta. Nucleul afacerii este in Bucuresti. Compania creste, oferind, pe langa produse de calitate, de serie limitata si servicii profesionale asociate. Magazinele La Femme isi indreapta atentia spre noile zone comerciale moderne ce urmeaza a se deschide. Magazinul nr. 8 este inaugurat in octombrie 2009 in mall-ul AFI Cotroceni intr-un nou concept, pe o suprafata de 120 m2 , cu o noua imagine chic & trendy a magazinelor La Femme din Bucuresti.

La Femme este marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) cu nr. 101359 din 03.09.2008.

0/5 0 ratings

O vară în pantaloni albi

Vara e mai frumoasă în alb. Vara e mai simplă și mai lină într-un pantalon alb, chit ca e jeans, palazzo, trei sferturi sau colant. Sau tu nu crezi asta? Cumva îți e teamă de alb? Îție teamă să te afișezi în alb?

Ei bine, sperăm că nu. Albul e o culoare mereu la modă. Mai exact, o non-culoare, care devine un atuu.

Tu porți pantaloni albi?

E musai, mai ales dacă ai picioarele subțiri. Știm că să porți haine albe poate fi o aventură într-un oraș mare, dar asumă-te. Transformă-ți hainele în atuuri.

Vara albă

E atât de fain să ai curaj să porți alb. Și dacă nu o faci vara, atunci când altcândva?

Gândește-te un pic! O pereche de pantaloni albi vin așa de bine cu o pereche de sandale, dar și alături de stiletto. De o bluză de voal sau una cu aplicații de paiete. Îi poți accesoriza oricum, oricând.

Poartă alb din cap până în picioare

Visezi să fii o apariție all-white? Atunci, e un început. O pereche de pantaloni albi reprezintă un start bun. Și de aici, te poți juca cu mai multe variațiuni de alb.

Poartă alb! Simplu și superb! Pentru că afară e vară. Și e senzație!

Vino în magazinul La Femme România să descoperi ce pereche de pantaloni albi e cea mai potrivită pentru tine.