Pasiune pentru hainele ce te vor scoate din anonimat

0214 481 638 lafemmecotroceni@yahoo.com

La Femme

Conceptul La Femme a aparut din pasiune pentru haine care te scot din anonimat si iti exprima cat mai bine personalitatea.

Numele frantuzesc al brandului a fost ales special pentru a ne trimite cu gandul la tara (Franta) care a impus si inca impune moda la nivel mondial, conceptul La Femme incercand sa faca acelasi lucru pe plan local. La Femme promoveaza un stil smart casual cu doua directii complementare: classic business si trendy. Colectiile se remarca prin stilul chic-trendy, calitatea superioara a materialelor si unicitatea modelelor. Accesoriile prezente in magazine intregesc si accentueaza orice tinuta. Nucleul afacerii este in Bucuresti. Compania creste, oferind, pe langa produse de calitate, de serie limitata si servicii profesionale asociate. Magazinele La Femme isi indreapta atentia spre noile zone comerciale moderne ce urmeaza a se deschide. Magazinul nr. 8 este inaugurat in octombrie 2009 in mall-ul AFI Cotroceni intr-un nou concept, pe o suprafata de 120 m2 , cu o noua imagine chic & trendy a magazinelor La Femme din Bucuresti.

La Femme este marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) cu nr. 101359 din 03.09.2008.

4.5/5 8 ratings

Noua colectie La Femme!

Pantaloni de zi si de seara LaFemme 

Campanie valabila in perioada 21.10-24.10.19.

Nu ai destui pantaloni ? La noi iti gasesti perechea potrivita. LaFemme v-a pregatit  mai multe modele de pantaloni pentru aceasta toamna -pantaloni casual, pantaloni de seara, pantaloni office.

Iti mai recomandam si...