Pasiune pentru hainele ce te vor scoate din anonimat

0214 481 638 lafemmecotroceni@yahoo.com

Conceptul La Femme a aparut din pasiune pentru haine care te scot din anonimat si iti exprima cat mai bine personalitatea.

Numele frantuzesc al brandului a fost ales special pentru a ne trimite cu gandul la tara (Franta) care a impus si inca impune moda la nivel mondial, concepul La Femme incercand sa faca acelasi lucru pe plan local. La Femme promoveaza un stil smart casual cu doua directii complementare: classic business si trendy. Colectiile se remarca prin stilul chic-trendy, calitatea superioara a materialelor si unicitatea modelelor. Accesoriile prezente in magazine intregesc si accentueaza orice tinuta. Nucleul afacerii este in Bucuresti. Compania creste, oferind, pe langa produse de calitate, de serie limitata si servicii profesionale asociate. Magazinele La Femme isi indreapta atentia spre noile zone comerciale moderne ce urmeaza a se deschide. Magazinul nr. 8 este inaugurat in octombrie 2009 in mall-ul AFI Cotroceni intr-un nou concept, pe o suprafata de 120 m2 , cu o noua imagine chic & trendy a magazinelor La Femme din Bucuresti.

La Femme este marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM) cu nr. 101359 din 03.09.2008.

Un sezon in dungi

Dungile in stil breton sunt un element clasic reinterpretat de designeri. Si aceasta regula se aplica atat la tricotaje, cat si tricouri.

Stilistii La Femme recomanda dungile verticale datorita efectului de slimming. Incearca un mix de dungi o0062lice in culori vii pentru a atrage toate privirile asupra ta!

Contrastante sau discrete, orizontale sau verticale, colorate sau in stil breton, sezonul acesta ai o multitudine de optiuni. Pentru un look stylish la birou, opteaza pentru camasi care beneficiaza de croieli clasice sau dungi verticale. Stilistii La Femme recomanda sacourile cu dungi colorate pentru a infuza culoare in uniforma ta de zi cu zi.

Poti alege dungile multicolore daca ai nevoie de un statement piece pentru o ocazie speciala. Un mantou sau un sacou cu dungi iti poate transforma complet aparitia!

Pe de alta parte, daca visezi la un look minimalist, poti opta pentru pantalonii cu dungi verticale, discrete. Totul asortat la o camasa alba, clasica. Pantalonii cu dungi laterale sunt, de asemenea, in tendinte.

Dungile in stil breton sunt un element clasic reinterpretat de designeri. Si aceasta regula se aplica atat la tricotaje, cat si tricouri.

Stilistii La Femme recomanda dungile verticale datorita efectului de sliming. Incearca un mix de dungi oblice in culori vii pentru a atrage toate privirile asupra ta!

Mai multe propuneri de ținute găsiți în magazinul La Femme din AFI Cotroceni, etajul1.