Tehnologia este pentru toata lumea!

0736 216 026 afi.palace@quickmobile.ro

Quick Mobile

Lansat in martie 2005, QuickMobile s-a diferentiat in scurt timp ca unul dintre cei mai importanti retaileri de IT&C din mediul online in Romania. Portofoliul de afaceri al QuickMobile este completat de o retea de puncte de vanzare in cele mai importante centre comerciale din tara, concepute ca magazine cu acces de 360°.

in tot acest timp, brandul QuickMobile a devenit un reper de succes, crescand ca notorietate si cifra de afaceri de la an la an. Ca dovada, QuickMobile a devenit o rampa de lansare si un partener de incredere pentru marci de notorietate mondiala. Portofoliul nostru de produse se poate mandri la ora actuala cu peste 150 de branduri printre care se numara Jean Paul Gaultier, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Hello Kitty, Mini Cooper, Ferrari si altii.

In 2014, ca un demers firesc si urmand un trend international revolutionar in domeniu, QuickMobile face un pas indraznet, oferind consumatorului din Romania perspectiva unei experiente unice: un mix desavarsit intre shopping-ul de calitate si acces la un continut editorial dedicat, premium, cu accent pe ultimele trend-uri globale din domeniul modei si new-tech, precum si din zonele “entertainment-ului”, artelor si new media.

QuickMobile devine astfel un deschizator de drum nu doar in Romania ci si pe plan global in domeniul mobile.

QuickMobile are in spate o echipa de profesionisti dedicata care beneficiaza de infrastructura internationala a Grupului QuickMobile, acesta incluzind QuickService – primul service door-to-door din Romania-si de sprijinul B2B International Distribution Team, acesta participand constant la cele mai mari targuri din domeniu (CeBIT-Hanover, Germany; IFA-Berlin, CES-Las Vegas, Hong Kong Spring-Autumn Fair, Barcelona Mobile World Congress).

Prin serviciile noastre personalizate, dorim sa va oferim o experienta de shopping unica, accesibila, pentru ca vrem sa va bucurati din plin de produsele brandurilor preferate in fiecare zi.

Toate aceste servicii: consultanta specializata, ambient parfumat in magazine, oferte personalizate, livrare in ziua in care s-a facut comanda, cele mai actuale metode de plata, servicii extra premium, garantia produselor pana la 4 ani, service express in maxim 5 zile, au fost concepute cu unicul scop de a aduce ideea de shopping la un alt nivel.

Cei peste 2.2 milioane de vizitatori unici care trec pragul magazinelor QuickMobile in fiecare an, alaturi de cifra de afaceri de milioane de euro (2104) sunt principalele argumente prin care ne sunt recunoscute viziunea si eforturile de pana acum.

3.5/5 16 ratings