Urban cool, exact ca tine!

0720 777 303 [email protected]

ANKL!

Vino in comunitatea ANKL!, inspira-te impreuna cu noi din cultura urban sport si primeste doza ta zilnica de recomandari & inspiratie in materie de incaltaminte, imbracaminte si accesorii.
ANKL! este un magazin multibrand de incaltaminte, imbracaminte si accesorii, ce vine in intampinarea persoanelor active, moderne, care au o viata sociala intensa si care vor sa bifeze aparitii urbane. In magazinul ANKL! vei gasi o selectie atenta a celor mai noi colectii din marile capitale europene ale modei, deoarece in selectia produselor disponibile se ia in considerare exclusivitatea produselor, designul lor, calitatea, unicitatea pe care o confera si apartenenta la un anumit stil de viata, pentru ca tu sa faci in mod cert declaratii moderne & indraznete pe piese care reflecta “noul cool”.

Shop by Brand: Y-3, EA7, Iceberg, John Richmond, Sprayground, Karl Lagerfeld & more!

Convinge-te cat de cool sunt colectiile actuale in magazinul ANKL!, in incinta AFI Cotroceni la etajul 1. Te asteptam sa iti alegi item-uri potrivite stilului tau, ce ti vor da un aer fresh & urban cool indiferent de contextul in care alegi sa le porti.

3.6/5 43 ratings

Iti mai recomandam si...