Cele mai faimoase marci din lumea modei si o varietate de brand-uri exclusiviste

0755 037 621 [email protected]

Collective

Portofoliul premium de branduri distribuite si comercializate de FF Group Romania a impus necesitatea dezvoltarii unor concepte de retail multibrand inovatoare, care au devenit destinatia favorita a iubitorilor modei.

Primul magazin Collective a fost lansat in Atena in anul 2008 si, ca urmare a succesului de care s-a bucurat, a fost urmat in de un nou magazin in Patras. Implementarea in Romania a conceptului Collective vine ca o urmare fireasca a globalizarii politicii de retail a grupului. Noul concept a fost implementat cu succes in patru centre comerciale din Bucuresti si in magazinul concept din Str. Ion Campineanu nr.2. Premiza de la care a plecat noul concept de magazin este de a oferi vizitatorilor “a collection of famous brands”, care face ca magazinele Collective sa fie in lista de preferinte a acestora.

Magazinele Collective comercializeaza colectiile de ultima ora ale brandurilor internationale de renume precum: Juicy Couture, Calvin Klein, Boss Orange, Calvin Klein Jeans, UGG Australia, Scotch&Soda, Franklin&Marshall, Converse, G-Star Raw, Gant Footwear, Hamaki-Ho, Pepe Jeans London, Ted Baker, Armani Jeans, Armani Colezionni, Brooks Brothers, Nike.

3.6/5 44 ratings

Iti mai recomandam si...