Un brand global cu focus pe articole de lifestyle de calitate

Superdry

Superdry e cunoscut drept un brand  global cu focus pe articole de lifestyle de calitate. Acesta dispune de o oferta diversa ce variaza semnificativ in functie de sezon. Clientii Superdy se diferentiaza, in primul rand, prin atitudinea adoptata asumata si tocmai de aceea aleg sa cumpere produsele cu fiecare noua colectie lansata. Mereu actual, propunand articole inscriptionate manual pentru un feel vintage autentic, nu e de mirare ca Superdry a reusit sa castige un fanbase atat de loial.

Si pentru ca fiecare dintre noi avem o poveste de spus, Superdry te ajuta sa-i dai o forma prin hainele pe care le porti. Aici vei gasi o gama larga de articole, casual sau sport, pentru femei si pentru barbati, astfel incat sa-ti exprimi confortul si pasiunea pe stilul tau.

De altfel, Superdry este una dintre povestile de succes britanice. De la infiintarea noastra, in 2003, am reusit sa dezvoltam o afacere globala ce valoreaza peste 1 miliard de lire sterline in produse Superdry vandute in intreaga lume in fiecare an. Prezenta noastra globala e sustinuta printr-o gama larga de canale ce includ magazine de retail, magazine de franciza, propriile noastre site-uri de e-commerce, site-uri de e-commerce partenere, mari lanturi de magazine cu mai multe branduri, dar si comercianti independenti. Exista peste 500 de locatii Superdry in mai mult de 50 de tari, iar prin intermediul pietelor noastre de e-commerce si en-gros am reusit sa ducem brandul Superdry in aproape toate tarile din lume.

Printre celebritatile care s-au bucurat de creatiile brandului SUPERDRY au fost Idris Elba, David Beckham, Kylie Jenner, Leonardo Di Caprio, Justin Bieber, Kate Winslet si multi altii.

3.5/5 15 ratings

Promotia razuieste si castiga!

Grabeste-te in magazinul Superdry si profita de promotia oficial deschisa: razuieste si castiga! Razuieste talonul primit la casele de marcat si castiga pe loc reduceri intre 20% si 40%! Bucura-te de reducerile castigate si alege-ti articolele Superdry preferate!

FASHION ALERT! Promotia razuieste si castiga este oficial deschisa in magazinul Superdry! Bucura-te de reduceri intre 20% si 40%, razuind talonul primit la casele de marcat! Grabeste-te, articolele tale Superdry preferate te asteapta in magazine!

Iti mai recomandam si...