Cel mai renumit magazin de optica online

0749 042 158 [email protected]

Optinova

OPTINOVA e prezenta pe piata oftalmologica din Romania de 24 ani, compania cu cea mai vasta experienta in domeniul opticii medicale.

O companie la a carei baza se regaseste cultul calitatii si rafinamentului, ofera servicii complete: vanzarea de ochelari de vedere si ochelari de soare de la cele mai importante case de moda din lume, lentile de contact, solutii pentru intretinerea lentilelor de contact si accesorii, dar si posibilitatea efectuarii de consultatii oftalmologice in cabinete dotate cu echipamente de ultima generatie.

Toate centrele OPTINOVA sunt complet echipate cu aparatura de inalta tehnologie pentru examenul oftalmologic, si o fabulousa selectie de ochelari de vedere si ochelari de soare, a celor mai cunoscuti designeri, desponibile pentru fiecare buget; Christian Dior, Carrera, Dolce & Gabbana, Boucheron, Calvin Klein, Gucci, Porsche Design, Rodenstock, Polo by Ralph Lauren, Lacoste, Silhouette, Swarovsky, Valentino, Fred, Versace s.a.

Magazinele OPTINOVA va ofera la sectiunea lentile de contact intregul sortiment de produse al companiilor: Alcon, Bausch & Lomb si Cooper Vision.

OPTINOVA ofera experienta unica a unui mediu sofisticat, elegant si luxos, cu un spectru complet de servicii personalizate, cu echipamente tehnice deosebite si o atmosfera calda si primitoare.

Totodata in toate magazinele Optinova veti beneficia de promotii, programe de fidelitate si pachete avantajoase!

Motto-ul OPTINOVA: ”Nimic nu este imposibil”.

3.5/5 52 ratings

Iti mai recomandam si...